Direktlänk till inlägg 29 maj 2009

Markus Fagervall spelar på Norrmejerier-stipendiet

Av Marina - 29 maj 2009 16:32

Idag har det varit Norrmejerier-stipendiet inne i stan. M`Konferencier är Carolina Miskovsky och Luleås Landshövding PerOla Eriksson elade ut stipendierna för Norr - och västerbotten. De som vann stipendiatet för norrbotten var en grupp ungdomar som genom sin dans (streetdance) ville nå ut till ungdomar att de ska börja dansa och röra mer på sig. De var väl värd sitt pris. De heter Exiled dance Crew och de fick 25 000 kr.


På scenen spelade Markus Fagervall 6 låtar. Jag tycker inte att han är något bra, men tog några kort på honom.


Jag blev tvungen att skriva om detta inlägg eftersom jag satte in fel kort i detta inlägg och fick inte bort korten från inlägget. Så detta inlägg är egentligen från maj och inte ett nytt inlägg. Är det nån som vet hur man tar bort foton från inlägg här på bloggagratis? kontakta mig iså fall.

Korten får lånas om ni kontaktar mig med emailadress så skickar jag korten.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marina - 12 augusti 2009 10:37

Har nu börjat fotoblogga och jag vet inte hur mycket jag kommer att fortsätta skriva i den här bloggen (musikbloggen). Det kommer att handla om musik i fotobloggen också så gå gärna in på fotobloggen också. Min blogg heter Mias fotoblogg ...

Av Marina - 10 augusti 2009 10:45

Har varit in på the Poodles hemsida och kollat in deras turneplan. Här kommer en sammanfattning av den.Malmö som inte blev av har jag tagit bort.Spelningar och signeringar från februari månad till slutet av augusti.42 ställen allt som allt.8 i Stockh...

Av Marina - 8 augusti 2009 09:27

    "Hårdorock" är en mycket lättläst bok och det tog mig 1 timme att läsa ut den. Så här står det på baksidan av boken: Kiss fick mig att vilja dansa. Ozzy gjorde mig skraj. Accept gav mig självförtroende.   Jag har drömt om att skriva en hårdrocksb...

Av Marina - 4 augusti 2009 18:29

Här kommer en helt suverän låt med Accept. De har några låtar till som är bra, som tex Run if you can.     ...

Av Marina - 31 juli 2009 18:54

Igår Torsdag var det Rix Fm festivalen här i Luleå. De artister jag helst ville se var H.E.A.T och Basic Element (ej hårdrock). Först uppträdde gruppen Ramsells som jag inte alls tyckte var något bra och de höll på i 1 timme medan de andra artisterna...

Presentation

Omröstning

Vad vill du att jag skriver om i min musikblogg?
 Annan musik än hårdrock
 Mer hårdrock
 Skivrecensioner
 Konsertrecensioner
 Musikquiz/tester
 Annat

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mias musikblogg - allt om all musik men mest hårdrock med Blogkeen
Följ Mias musikblogg - allt om all musik men mest hårdrock med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se