Direktlänk till inlägg 21 maj 2009

Inga bra artister till Luleåkalaset

Av Marina - 21 maj 2009 10:00

Har nu varit in och kollat på Luleåkalasets hemsida. Det var absolut inga bra artister som kommer hit. De enda som man känner igen är Tomas Ledin och Markus Fagervall, Thåström och Kevin Borg. Men det kommer egentligen inte något direkt dragplåster till Kalaset detta år. Men det är sällan som det blir så stora och populära artister som kommer hit.

Men som tur är så finns lilla Kalix. Dit kommer i alla fall the Poodles och till Piteå kommer däremot en hel del bra och populära artister. Men det brukar ju vara bättre artister i Piteå än i Luleå. De som kommer till Piteå är Hammerfall, BWO, Hardcore superstar och Måns Zelmerlöw + mycket mer.

Jag kommer nog inte att gå in på Kalaset nu i sommar, bara på torsdagen då det är Rix FM turnen som är gratis. Så jag hoppas det kommer bra artister då åtminstone.
Jag går inte in och betalar för ingenting alls. Jag skulle inte ens betala 20 kronor för att gå in på Luleåkalaset som det ser ut i nuläget. Det jag är ute efter är att se på artister, inte för att festa.

Kalix kommer jag att självklart att åka till på Kalixdagen då Poodles är där, och jag skulle vilja åka till Piteå Dansar och Ler också men jag har nog inte råd med det.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marina - 12 augusti 2009 10:37

Har nu börjat fotoblogga och jag vet inte hur mycket jag kommer att fortsätta skriva i den här bloggen (musikbloggen). Det kommer att handla om musik i fotobloggen också så gå gärna in på fotobloggen också. Min blogg heter Mias fotoblogg ...

Av Marina - 10 augusti 2009 10:45

Har varit in på the Poodles hemsida och kollat in deras turneplan. Här kommer en sammanfattning av den.Malmö som inte blev av har jag tagit bort.Spelningar och signeringar från februari månad till slutet av augusti.42 ställen allt som allt.8 i Stockh...

Av Marina - 8 augusti 2009 09:27

    "Hårdorock" är en mycket lättläst bok och det tog mig 1 timme att läsa ut den. Så här står det på baksidan av boken: Kiss fick mig att vilja dansa. Ozzy gjorde mig skraj. Accept gav mig självförtroende.   Jag har drömt om att skriva en hårdrocksb...

Av Marina - 4 augusti 2009 18:29

Här kommer en helt suverän låt med Accept. De har några låtar till som är bra, som tex Run if you can.     ...

Av Marina - 31 juli 2009 18:54

Igår Torsdag var det Rix Fm festivalen här i Luleå. De artister jag helst ville se var H.E.A.T och Basic Element (ej hårdrock). Först uppträdde gruppen Ramsells som jag inte alls tyckte var något bra och de höll på i 1 timme medan de andra artisterna...

Presentation

Omröstning

Vad vill du att jag skriver om i min musikblogg?
 Annan musik än hårdrock
 Mer hårdrock
 Skivrecensioner
 Konsertrecensioner
 Musikquiz/tester
 Annat

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mias musikblogg - allt om all musik men mest hårdrock med Blogkeen
Följ Mias musikblogg - allt om all musik men mest hårdrock med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se