Direktlänk till inlägg 28 februari 2009

Melodifestivalen 2009 - del 4

Av Marina - 28 februari 2009 20:46

4:e delen av melodifestivalen från Malmö


1. Agnes - Love love love   5+

Hon är bra artist hon har bra röst. Hade hoppats på en bättre låt. Denna låt fastnade inte så mycket. Hoppas att den kommer att göra det efter några lyssningar. Blev en 5:a efter några lyssningar. Nu går jag och nynnar på den hela tiden. Love love love.


2. Star Pilots -  Higher  5+

En mycket bra låt. Men känner igen låten, den liknar någon låt som jag har gillat förut, men vet inte vilken låt det är.


3. Susanne Alfvengren - Du är älskad där du går    1+

Bra text men låten fastnar inte.


4. Anna Sahlene o Maria Haukaas Storeng -  Killing me tenderly   4+

Ganska bra låt. Har inget mer att säga här.


5. Thorleifs - Sweet kissin' in the moonlight   1+

Dansbandsmusik är inte min smak och den fastnar inte. Passar inte i ESC


6. Sarah Dawn Finer - Moving on   3+

Tycker inte om hennes röst och inte lugna låtar heller. Men låten går an.


7. Next 3 - Esta noche    2 +

Nja vad ska man säga här. Inte speciellt bra.Kan bli internationella juryns val.


8. Marlena Ernman - La voix   1+

För mycket opera för min smak. Det är för skrikigt. Blir säkert Internationella juryns val.


De låtar jag vill ska gå vidare till final

Agnes - Love love love

Star Pilots - Higher


De låtar jag vill ska gå till 2: chansen

Anna Sahlene o Maria Haukaas Storeng - Killing me tenderly

Sarah Dawn Finer - Moving on

Nu gick ju inte Anna  o Maria vidare över huvud taget


Duell 1

Star Pilots - Higher

Agnes - Love love love


Agnes gick direkt till Globen

Star Pilots som går till 2:a chansen


Duell 2

Sarah Dawn Finer - Moving on

Marlena Ernman - La voix


Marlena Ernman går till Globen

Sarah Dawn Finer går till 2:a chansen


Internationella juryns val är Sarah Dawn Finer -  Moving on
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marina - 12 augusti 2009 10:37

Har nu börjat fotoblogga och jag vet inte hur mycket jag kommer att fortsätta skriva i den här bloggen (musikbloggen). Det kommer att handla om musik i fotobloggen också så gå gärna in på fotobloggen också. Min blogg heter Mias fotoblogg ...

Av Marina - 10 augusti 2009 10:45

Har varit in på the Poodles hemsida och kollat in deras turneplan. Här kommer en sammanfattning av den.Malmö som inte blev av har jag tagit bort.Spelningar och signeringar från februari månad till slutet av augusti.42 ställen allt som allt.8 i Stockh...

Av Marina - 8 augusti 2009 09:27

    "Hårdorock" är en mycket lättläst bok och det tog mig 1 timme att läsa ut den. Så här står det på baksidan av boken: Kiss fick mig att vilja dansa. Ozzy gjorde mig skraj. Accept gav mig självförtroende.   Jag har drömt om att skriva en hårdrocksb...

Av Marina - 4 augusti 2009 18:29

Här kommer en helt suverän låt med Accept. De har några låtar till som är bra, som tex Run if you can.     ...

Av Marina - 31 juli 2009 18:54

Igår Torsdag var det Rix Fm festivalen här i Luleå. De artister jag helst ville se var H.E.A.T och Basic Element (ej hårdrock). Först uppträdde gruppen Ramsells som jag inte alls tyckte var något bra och de höll på i 1 timme medan de andra artisterna...

Presentation

Omröstning

Vad vill du att jag skriver om i min musikblogg?
 Annan musik än hårdrock
 Mer hårdrock
 Skivrecensioner
 Konsertrecensioner
 Musikquiz/tester
 Annat

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mias musikblogg - allt om all musik men mest hårdrock med Blogkeen
Följ Mias musikblogg - allt om all musik men mest hårdrock med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se