Direktlänk till inlägg 21 februari 2009

Melodifestivalen 2009 - del 3

Av Marina - 21 februari 2009 20:46

Den här omgången var då inte så bra. Ingen låt fick högsta betyg från mig.


1. Velvet -  the queen 3+

 Ja vad ska man säga här. Velvet är ganska så bra annars men låten fastnar inte så där jättebra. Men den går an.


2. Topaz sound feat. Red Fox - I got you 3+

Lite ovanligt med reggea i melodifestivalen. Reggea kan vara bra ibland, men den går nog inte hem i ESC.


3. Molly Sandén - Så vill stjärnorna 1+

Liknar för mycket Sanna Nielsen, så detta är inget för mig. Fastnar inte i huvudet, är ingen schlager. Passar för svensktoppen istället.


4. EMD - Baby goodbye 4 +

EMD brukar ha bättre låtar som fastnar i huvudet, men det gör inte denna låt. Möjligen lite i refrängen, men man glömmer bort texten efter man hört låten. Bra framträdande dock. Får en 4:a för refrängens skull. Blev bättre ju fler gånger man hör den.


5. Mikael Rickfors - Du vinner över mig 2+

Påminner om "Vingar för pengarna" men mycket sämre. Du vinner inte över mig i alla fall.


6. Maja Gullstrand - Här för mig själv 1+

Jag mår inte så bra när jag hör detta. Därför sjunger hon också om att hon är här för mig själv. Bland det värsta jag hört.


7.Sofia - Alla 1+

Varför sjunger hon på grekiska när hon är svensk? Låten passar mer för den grekiska melodifestivalen istället. Inte i min smak.


8.BWO - You're not alone 3+

Hade hoppats på en bättre låt från BWO. De gör ju alltid så bra låtar. Men det kanske beror på att jag sällan tycker om lugna låtar.


De jag vill ska gå till final:

EMD och BWO


De jag vill ska gå till  2: chansen

Topaz sound och Velvet


Duell 1: Topaz sound  och  EMD

EMD går till final och

Topaz sound till 2:chansen


Duell 2: BWO och Molly Sandén

Molly går till final och

BWO till 2:a chansen


Internationella juryns val: Sofia med låten Alla. Den var ju nästan ett självklart val för den internationella juryn. Ej svenskt och lite udda.


Hur kunde Molly hamna i duellen? Och dessutom gå direkt till finalen?

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marina - 12 augusti 2009 10:37

Har nu börjat fotoblogga och jag vet inte hur mycket jag kommer att fortsätta skriva i den här bloggen (musikbloggen). Det kommer att handla om musik i fotobloggen också så gå gärna in på fotobloggen också. Min blogg heter Mias fotoblogg ...

Av Marina - 10 augusti 2009 10:45

Har varit in på the Poodles hemsida och kollat in deras turneplan. Här kommer en sammanfattning av den.Malmö som inte blev av har jag tagit bort.Spelningar och signeringar från februari månad till slutet av augusti.42 ställen allt som allt.8 i Stockh...

Av Marina - 8 augusti 2009 09:27

    "Hårdorock" är en mycket lättläst bok och det tog mig 1 timme att läsa ut den. Så här står det på baksidan av boken: Kiss fick mig att vilja dansa. Ozzy gjorde mig skraj. Accept gav mig självförtroende.   Jag har drömt om att skriva en hårdrocksb...

Av Marina - 4 augusti 2009 18:29

Här kommer en helt suverän låt med Accept. De har några låtar till som är bra, som tex Run if you can.     ...

Av Marina - 31 juli 2009 18:54

Igår Torsdag var det Rix Fm festivalen här i Luleå. De artister jag helst ville se var H.E.A.T och Basic Element (ej hårdrock). Först uppträdde gruppen Ramsells som jag inte alls tyckte var något bra och de höll på i 1 timme medan de andra artisterna...

Presentation

Omröstning

Vad vill du att jag skriver om i min musikblogg?
 Annan musik än hårdrock
 Mer hårdrock
 Skivrecensioner
 Konsertrecensioner
 Musikquiz/tester
 Annat

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mias musikblogg - allt om all musik men mest hårdrock med Blogkeen
Följ Mias musikblogg - allt om all musik men mest hårdrock med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se