Direktlänk till inlägg 12 januari 2009

Mina förslag till Rockbjörnen

Av Marina - 12 januari 2009 23:11

 Här kommer mina förslag till Rockbjörnen. De nomineringarna till rockbjörnen  känner jag knappt igen och är absolut inte i min musiksmak. Det samma gälde även Grammisgalan, kände inte igen många artister.


Årets svenska kvinnliga artist: Agnes

Årets svenska manliga artist: Danny

Årets svenska grupp: The Poodles

Årets svenska Nykomling: Kevin Borg (Idol)

Årets svenska Låt: Silly really(Per Gessle), Raise the banner (The Poodles), On and on (Agnes)

Årets svenska Album: Hammerfall - Masterpieces


Årets utländska kvinnliga artist: Leona Lewis

Årets utländska manliga artist: Vet ej någon.

Årets utländska Grupp: iron Maiden och Kizz

Årets utländska Låt: Forgive me (Leona Lewis)

Årets utländska Album: Edguy - The Singles


OBS! Där jag bara har skrivit ett alternativ är egentligen inte min 1:a hands musiksmak, men det går an. Finns inga bättre alternativ.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marina - 12 augusti 2009 10:37

Har nu börjat fotoblogga och jag vet inte hur mycket jag kommer att fortsätta skriva i den här bloggen (musikbloggen). Det kommer att handla om musik i fotobloggen också så gå gärna in på fotobloggen också. Min blogg heter Mias fotoblogg ...

Av Marina - 10 augusti 2009 10:45

Har varit in på the Poodles hemsida och kollat in deras turneplan. Här kommer en sammanfattning av den.Malmö som inte blev av har jag tagit bort.Spelningar och signeringar från februari månad till slutet av augusti.42 ställen allt som allt.8 i Stockh...

Av Marina - 8 augusti 2009 09:27

    "Hårdorock" är en mycket lättläst bok och det tog mig 1 timme att läsa ut den. Så här står det på baksidan av boken: Kiss fick mig att vilja dansa. Ozzy gjorde mig skraj. Accept gav mig självförtroende.   Jag har drömt om att skriva en hårdrocksb...

Av Marina - 4 augusti 2009 18:29

Här kommer en helt suverän låt med Accept. De har några låtar till som är bra, som tex Run if you can.     ...

Av Marina - 31 juli 2009 18:54

Igår Torsdag var det Rix Fm festivalen här i Luleå. De artister jag helst ville se var H.E.A.T och Basic Element (ej hårdrock). Först uppträdde gruppen Ramsells som jag inte alls tyckte var något bra och de höll på i 1 timme medan de andra artisterna...

Presentation

Omröstning

Vad vill du att jag skriver om i min musikblogg?
 Annan musik än hårdrock
 Mer hårdrock
 Skivrecensioner
 Konsertrecensioner
 Musikquiz/tester
 Annat

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mias musikblogg - allt om all musik men mest hårdrock med Blogkeen
Följ Mias musikblogg - allt om all musik men mest hårdrock med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se