Direktlänk till inlägg 2 augusti 2008

Luleåkalaset fredag

Av Marina - 2 augusti 2008 10:13

Jag började eftermiddagen med att lyssna på hårdrock, för jag visste att det inte var nå hårdrock på kalaset, jo - en hårdrocksgrupp härifrån Luleå, men de skulle uppträda samtidigt som E-type och han ville jag inte missa, och dessutom tycker jag att de (Machinae Supremacy) är lite för hårda för min smak.
Men här kommer en video - en Britney Spears cover på Gimme more med Machinae Supremacy

 http://www.youtube.com/watch?v=ENG7LXMovuE


Nåväl, jag cyklade in till Kalaset och såg först EMD i norra hamn.  De är inte min musiksmak men det var kul att se dem.

Sen träffade jag *L* - det var flera år sedan jag träffade henne. Det var kul att träffas.

I södra hamn var det en gospelkör (Old town Gospel Choir  med Peter Johansson) som uppträdde strax innan E-type. Det var inte bara gospel utan det var andra låtar också.

22.00 uppträdde E-type som jag inte ville missa. Han är alltid bra.


Som helhet var det enligt min smak bara E-type som var bra och det brukar vara så. Högst 1 artist varje år är bra och ibland är det inte en enda artist som är bra. Så då brukar jag inte gå in på kalaset. I år tyckte jag att det inte fanns något riktigt stora dragplåster. Inte ens i dag (lördag) är det nåt speciellt. Luleåkalaset har alltid de sämsta artisterna. Jag önskar att det vore mer hårdrock - det finns ju så många bra och kända hårdrocksgrupper som The Poodles, Hammerfall, Crashdiet med flera. Så mer hårdrock på Kalaset, tack.


Jag kommer att skriva konsertrecensioner senare ikväll, så missa inte det. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marina - 12 augusti 2009 10:37

Har nu börjat fotoblogga och jag vet inte hur mycket jag kommer att fortsätta skriva i den här bloggen (musikbloggen). Det kommer att handla om musik i fotobloggen också så gå gärna in på fotobloggen också. Min blogg heter Mias fotoblogg ...

Av Marina - 10 augusti 2009 10:45

Har varit in på the Poodles hemsida och kollat in deras turneplan. Här kommer en sammanfattning av den.Malmö som inte blev av har jag tagit bort.Spelningar och signeringar från februari månad till slutet av augusti.42 ställen allt som allt.8 i Stockh...

Av Marina - 8 augusti 2009 09:27

    "Hårdorock" är en mycket lättläst bok och det tog mig 1 timme att läsa ut den. Så här står det på baksidan av boken: Kiss fick mig att vilja dansa. Ozzy gjorde mig skraj. Accept gav mig självförtroende.   Jag har drömt om att skriva en hårdrocksb...

Av Marina - 4 augusti 2009 18:29

Här kommer en helt suverän låt med Accept. De har några låtar till som är bra, som tex Run if you can.     ...

Av Marina - 31 juli 2009 18:54

Igår Torsdag var det Rix Fm festivalen här i Luleå. De artister jag helst ville se var H.E.A.T och Basic Element (ej hårdrock). Först uppträdde gruppen Ramsells som jag inte alls tyckte var något bra och de höll på i 1 timme medan de andra artisterna...

Presentation

Omröstning

Vad vill du att jag skriver om i min musikblogg?
 Annan musik än hårdrock
 Mer hårdrock
 Skivrecensioner
 Konsertrecensioner
 Musikquiz/tester
 Annat

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mias musikblogg - allt om all musik men mest hårdrock med Blogkeen
Följ Mias musikblogg - allt om all musik men mest hårdrock med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se