Direktlänk till inlägg 31 juli 2008

Luleåkalaset torsdag

Av Marina - 31 juli 2008 21:38

Ja då har Luleåkalaset börjat. Idag  var det gratis inträde som det brukar  vara på torsdag. Jag cyklade in till stan och gick runt lite. Gick och tittade på Ostindiefararen Götheborg, som är i hamnen nu. Satt ett tag i ett öltält  då det kom en regn skur, där  var det ett band som spelade rockmusik och de var bra ( kommer inte ihåg vad de hette), de slutade spela då RIX FM började 19.00  men de skulle fortsätta efter RIX FM.

RIX FM hade inga bra artister, inte i min musiksmak i alla fall ( Alcazar, Brolle, Anders Johansson, Nordman, Sonja Alden).

Största höjdpunkterna i kväll var Rockbandet som jag nyss nämnde.

Men det är kul att nåt händer i alla fall, fast det inte är ens musiksmak. Det är kul att komma ut bland folk och det är ändå en folkfest. Åkte hem ganska så tidigt.

Skriver mer om imorgon sen.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marina - 12 augusti 2009 10:37

Har nu börjat fotoblogga och jag vet inte hur mycket jag kommer att fortsätta skriva i den här bloggen (musikbloggen). Det kommer att handla om musik i fotobloggen också så gå gärna in på fotobloggen också. Min blogg heter Mias fotoblogg ...

Av Marina - 10 augusti 2009 10:45

Har varit in på the Poodles hemsida och kollat in deras turneplan. Här kommer en sammanfattning av den.Malmö som inte blev av har jag tagit bort.Spelningar och signeringar från februari månad till slutet av augusti.42 ställen allt som allt.8 i Stockh...

Av Marina - 8 augusti 2009 09:27

    "Hårdorock" är en mycket lättläst bok och det tog mig 1 timme att läsa ut den. Så här står det på baksidan av boken: Kiss fick mig att vilja dansa. Ozzy gjorde mig skraj. Accept gav mig självförtroende.   Jag har drömt om att skriva en hårdrocksb...

Av Marina - 4 augusti 2009 18:29

Här kommer en helt suverän låt med Accept. De har några låtar till som är bra, som tex Run if you can.     ...

Av Marina - 31 juli 2009 18:54

Igår Torsdag var det Rix Fm festivalen här i Luleå. De artister jag helst ville se var H.E.A.T och Basic Element (ej hårdrock). Först uppträdde gruppen Ramsells som jag inte alls tyckte var något bra och de höll på i 1 timme medan de andra artisterna...

Presentation

Omröstning

Vad vill du att jag skriver om i min musikblogg?
 Annan musik än hårdrock
 Mer hårdrock
 Skivrecensioner
 Konsertrecensioner
 Musikquiz/tester
 Annat

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mias musikblogg - allt om all musik men mest hårdrock med Blogkeen
Följ Mias musikblogg - allt om all musik men mest hårdrock med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se