Alla inlägg under juni 2008

Av Marina - 15 juni 2008 11:28

Här kommer ett musik quiz som jag har gjort och det stämmer bra.


http://www.quizilla.com/quizzes/167881/You should listen to what kind of metal music?[Pics]


Mitt svar blev så här: Jag brukar lyssna på HAIR METAL musik

Typiskt ljud: Katchiga sånger. Keyboards gör en mer kommersiellt ljud.

Sjunger om: kärlek

Grupper som WASP och Cinderella är mina band

ANNONS
Av Marina - 13 juni 2008 13:43

Jag har alltid gillat uptempo låtar, disco musik och eurodisco men några hårdrockslåtar har jag gillat förut, redan 1979 tyckte jag om  I was made for loving you med Kiss. Har alltid skruvat upp volymen på högsta nivå när den har spelats på radion. Hade även 2 LP-skivor med Europe och en LP med Alien. Men lyssnade mest på discomusik.

Men när E-type och the Poodles var med i Melodifestivalen i år med låten Line of fire så fastnade den på en gång i mitt huvud. Började lyssna på Poodles låtar på Youtube och några fastnade fast jag inte tyckte om  låtarna. Ja, We are one var jättebra. Men den skivan(Sweet trade) tyckte jag var lite för hård min del, men Metal will stand tall skivan ville jag bara ha. Men jag bestämde mig och beställde båda CD-skivorna. Och har inte ångrat mig.

Sedan dess har jag sökt upp mer hårdrock på Youtube och nu bara älskar jag hårdrock.

Jag som trodde att vissa hårdrocksartister var för hårt för mig - det visade sig inte alls vara för hårt som tex Judas Priest, Motley Crue och Hammerfall m fl. Men visst finns det hårdrock som är för hård även för lilla mig.

Jag kan fortfarande lyssna på den musik jag har gillat förut som disco och eurodisco.


ANNONS
Av Marina - 13 juni 2008 12:40

Det var kul att se the Poodles i TV igår kväll. De uppträdde  ju i Kungsträdgården i Stockholm igår (torsdag) på EM-festen.Trodde först att alla artistframträdanden skulle sändas i TV, men icke sa Nicke. Ingen musik när det är sport. Såg dagarna innan att strax före 24.00 så visade dom en snutt från artistframträdandet. Men som tur var visade dom en hel låt med Poodles - Metal will stand tall.

Nu fick man äntligen se Henrik Bergqvist - the Poodles nya gitarrist. Han verkar passa in i the Poodles.

Välkommen till killarna (Jakob, Kicken,Pontus) i the Poodles, Henrik.


Made of steel, we fly, like an eagle in the sky

we're on the move and we will prove

we're the strongest of them all

Made of steel, we fly, like an eagle in the sky

united we stand, raising our hands, nations fall

Metal will stand tallAv Marina - 12 juni 2008 20:48

En lugn låt med Twisted sister. Lyssna och följ med i texten. Tycker att den är jättebra. Den säger ganska mycket.


http://www.youtube.com/watch?v=ZxSbpFdoiyM

Av Marina - 12 juni 2008 19:31

 Här kommer en lista  med mina favoritlåtar genom tiderna.

1.Urgent - Foreigner

2.Ready for the victory - Modern Talking

3.Prayer for the weekend - The Ark

4.It's a sin - Pet shop boys

5.What is love - Howard Jones

6.The final countdown - Europe

7.Straight up - Paula Abdul

8.Stranded - Tone Norum

9.Sign your name - Terence Trent D'arby

10.Can you feel the love tonight - Elton John

11.Hold the line - Toto

12. Oh la la jag vill ha dig - Ulf Lundell

13.Glittering prize - Simple minds

14.Big in Japan - Alphaville

15.Everything I do I do it for you - Bryan Adams

16.Watching the stars - Brolle Jr

17.The power of love - Frankie goes to Hollywood

18.Dont stop believin' - Journey

19.You - Ten sharp

20.Hot in the city - Billy Idol


Alla låtar finns att lyssna på YouTube.

Av Marina - 7 juni 2008 18:11

Då var det dax för Sweden Rock festivalen i Sölvesborg. Ja den är ju nästan slut nu. Har själv aldrig varit där för det var nyligen som jag började gilla hårdrock. Men jag skulle gärna åka dit om det inte hade varit så dyrt inträde, 990:-, men det var ju en massa stora artister som var där, så det kanske inte var så dyrt om man tänker efter. Och dessutom bor man i norrland så det hade blivit en hel del pengar som hade gått åt.

Jag skulle helst vilja se The Poodles, Def leppard, Judas Priest, Avantasia och Whitesnake.


Är det någon som har varit där och kan berätta lite? Var det bra?


Av Marina - 7 juni 2008 17:47

Nu har jag öppnat en musikblogg. Här kommer att finnas allt om musik - skivrecensioner, konserter, festivaler  och mycket mera.

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Omröstning

Vad vill du att jag skriver om i min musikblogg?
 Annan musik än hårdrock
 Mer hårdrock
 Skivrecensioner
 Konsertrecensioner
 Musikquiz/tester
 Annat

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27 28 29
30
<<<
Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mias musikblogg - allt om all musik men mest hårdrock med Blogkeen
Följ Mias musikblogg - allt om all musik men mest hårdrock med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se