Direktlänk till inlägg 13 juni 2008

Hur jag började gilla hårdrock

Av Marina - 13 juni 2008 13:43

Jag har alltid gillat uptempo låtar, disco musik och eurodisco men några hårdrockslåtar har jag gillat förut, redan 1979 tyckte jag om  I was made for loving you med Kiss. Har alltid skruvat upp volymen på högsta nivå när den har spelats på radion. Hade även 2 LP-skivor med Europe och en LP med Alien. Men lyssnade mest på discomusik.

Men när E-type och the Poodles var med i Melodifestivalen i år med låten Line of fire så fastnade den på en gång i mitt huvud. Började lyssna på Poodles låtar på Youtube och några fastnade fast jag inte tyckte om  låtarna. Ja, We are one var jättebra. Men den skivan(Sweet trade) tyckte jag var lite för hård min del, men Metal will stand tall skivan ville jag bara ha. Men jag bestämde mig och beställde båda CD-skivorna. Och har inte ångrat mig.

Sedan dess har jag sökt upp mer hårdrock på Youtube och nu bara älskar jag hårdrock.

Jag som trodde att vissa hårdrocksartister var för hårt för mig - det visade sig inte alls vara för hårt som tex Judas Priest, Motley Crue och Hammerfall m fl. Men visst finns det hårdrock som är för hård även för lilla mig.

Jag kan fortfarande lyssna på den musik jag har gillat förut som disco och eurodisco.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marina - 12 augusti 2009 10:37

Har nu börjat fotoblogga och jag vet inte hur mycket jag kommer att fortsätta skriva i den här bloggen (musikbloggen). Det kommer att handla om musik i fotobloggen också så gå gärna in på fotobloggen också. Min blogg heter Mias fotoblogg ...

Av Marina - 10 augusti 2009 10:45

Har varit in på the Poodles hemsida och kollat in deras turneplan. Här kommer en sammanfattning av den.Malmö som inte blev av har jag tagit bort.Spelningar och signeringar från februari månad till slutet av augusti.42 ställen allt som allt.8 i Stockh...

Av Marina - 8 augusti 2009 09:27

    "Hårdorock" är en mycket lättläst bok och det tog mig 1 timme att läsa ut den. Så här står det på baksidan av boken: Kiss fick mig att vilja dansa. Ozzy gjorde mig skraj. Accept gav mig självförtroende.   Jag har drömt om att skriva en hårdrocksb...

Av Marina - 4 augusti 2009 18:29

Här kommer en helt suverän låt med Accept. De har några låtar till som är bra, som tex Run if you can.     ...

Av Marina - 31 juli 2009 18:54

Igår Torsdag var det Rix Fm festivalen här i Luleå. De artister jag helst ville se var H.E.A.T och Basic Element (ej hårdrock). Först uppträdde gruppen Ramsells som jag inte alls tyckte var något bra och de höll på i 1 timme medan de andra artisterna...

Presentation

Omröstning

Vad vill du att jag skriver om i min musikblogg?
 Annan musik än hårdrock
 Mer hårdrock
 Skivrecensioner
 Konsertrecensioner
 Musikquiz/tester
 Annat

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27 28 29
30
<<<
Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mias musikblogg - allt om all musik men mest hårdrock med Blogkeen
Följ Mias musikblogg - allt om all musik men mest hårdrock med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se